Ελληνικο Μελι Α.Ε.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

mani historyΗ παράδοση της οικογένειας του Ελληνικού Μελιού ξεκίνησε μέσα από αγάπη και μεράκι για τη μελισσοκομία, στα τέλη του 1979 στη φιλόξενη περιοχή της Λακωνικής Μάνης. Καθώς περνούσαν τα χρόνια η αγάπη και το μεράκι γίνανε λατρεία και τρόπος ζωής, δίνοντας μας ώθηση αλλά και τεχνογνωσία για μεγαλύτερα πράγματα. Έτσι πήραμε την απόφαση να ασχοληθούμε πιο επαγγελματικά δημιουργώντας σύγχρονη μονάδα τυποποίησης μελιού.

Το 1989 ανέπτυξε δραστηριότητες σε όλο το φάσμα της παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας μελισσοκομικών προϊόντων και η έδρα της εταιρίας μεταφέρθηκε και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις. Η μεγάλη απόφαση που πήραμε δεν άλλαξε τις συνήθειες μόνο της δικής μας ζωής αλλά τις συνήθειες όλων των καταναλωτών μελιού καθώς δώσαμε νέα σημασία στον όρο αγνό Ελληνικό «Εκλεκτό Μέλι». Με το μέλι Μάνης συσκευασμένο σε όλη την Ελλάδα, το οποίο κατάφερε να γίνει συνώνυμο του Ελληνικού μελιού κερδίζοντας την 1η (πρώτη) θέση στις καρδιές των Ελλήνων αλλά και του εξωτερικού.

honeyΤο Ελληνικό Μέλι Α.Ε. κατατάσσεται, πλέον, στις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρίσιμες ελληνικές εταιρείες παραγωγής και τυποποίησης μελιού. Τα προϊόντα μας έχουν κατακτήσει ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς. Διανέμονται σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό, είναι αναγνωρίσιμα λόγω υψηλής ποιότητας και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Στόχος μας είναι μέσα στα επόμενα χρόνια να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο την υψηλή διατροφική αξία των Μεσογειακών και ειδικότερα των παραδοσιακών Ελληνικών προϊόντων σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

This slideshow requires JavaScript.

Βραβεία
Πιστοποιήσεις
iso22000
iso9001
YAMAS Drinks
yamas drink